Despre Companie

Despre Noi

S.C. CHAMPIONS LINE S.R.L. a luat fiinta in anul 2005, avand ca obiect principal de activitate transportul intern prin servicii regulate speciale pe baza de contracte ferme incheiate cu persoane juridice pentru transportul angajatilor la/de la locul de munca precum si transport ocazional avand preturi competitive pe piata transporturilor de persoane. Flota noastra actuala numara peste  90 de autovehicule (microbuze si autocare).

VEZI SERVICII

Pe viitor, compania intentioneaza asigurarea unor servicii complete clientilor sai, precum si dezvoltarea de activitati conexe transportului de persoane, care sa contribuie la sporirea eficientei, dar si la reducerea costurilor operationale si cresterea continua a nivelului serviciilor.

SC CHAMPIONS LINE dispune de o flota proprie de autovehicule moderne – microbuze, miniautocare si autocare conduse de o echipa de conducatori auto profesionisti– adaptabile celor mai diverse cerinte de transport persoane.
Situatiile în care masina a suferit o defectiune tehnica sunt cazuri speciale, motiv pentru care microbuzele din parc sunt înnoite anual, astfel încât serviciile de transport sa se mentina la standarde profesioniste.Pentru situatii de urgenta, în cazurile unor defectiuni aparute pe drum, exista echipe mobile care pleaca imediat acolo unde a ramas masina pentru a remedia problema sau pentru a o remorca pâna la service-ul nostru. În asemenea situatii, masinile din urma preiau calatorii din masina ramasa în pana, astfel încât sa nu ramâna pe drum dar nici ceilalti calatori sa nu fie deranjati.